söndag 28 juni 2020

BLM-samhället som polisledningen säger sig stödja ligger inte så långt ifrån Nazityskland eller Sovjetunion.

YB Södermalm @YB_Sodermalm
Två händelser senaste dygnet när medborgare lagt sig i polisingripanden med hänvisning till BLM och att personerna som kontrollerades var mörkhyade. I ett av fallen var personen misstänkt för misshandel av en annan medborgare. Tyvärr godtog man inte patrullernas förklaringar. 2:18 em · 25 juni 2020.

Det innebär att de störde polisarbetet och att fokus och arbetstid fick läggas på att hantera dessa medborgare, istället för att hantera och lösa brott och att personer som polisen kontrollerar inte sällan ogillar att främlingar filmar dom närgånget.

Enligt domarbloggen: ”sabotage mot blåljusverksamhet, i 13 kap. 5 c § brottsbalken. Enligt bestämmelsen döms den som angriper eller på annat sätt stör polisverksamhet, räddningstjänst eller ambulanssjukvård genom att.
vidta någon annan otillbörlig åtgärd. (1 punkt av 3)
För att dömas för brott krävs dessutom att gärningen varit ägnad att allvarligt försvåra eller hindra utryckningsverksamhet eller brottsbekämpande verksamhet.”
Foliehatten tar för givet att polisen nu anmäler även dessa vänsteraktivister! Trenden sprider sig med att civila lägger sig i polisingripanden och därmed kan inte polisen längre göra sitt jobb pga aktivister. Hur tänker dessa aktivister egentligen? Behövs det några åtgärder eller kan det anses vara blåljussabotage?

Kanske dax
för polisen att ta av sig regnbågsflaggan och visa vem som bestämmer om vi överhuvudtaget ska ha lagar, regler, ordning och reda. Polisen har visat mer än en gång, att de inte hanterar sitt arbete vid BLM- demonstrationerna. Istället har vi fått höra av ett högt polisbefäl, att de förstår varför de demonstrerar. Skyddar inte polisen allmänheten bör inte allmänheten skydda polisen. Polisen kommer åter att stå på knä för aktivismens, rasismens, förändringens skull pga ”politisk korrekthet.” Svenska polisen kommer att få finna sig i, att vara ett stående skämt framöver, så länge de står bakom BLM via aktivism och så länge de inte tar kraftigt avstånd från den knäböjande polisen. Det är också synd att det går ut över bra poliser, men det är inget att göra åt saken, eftersom den knäböjande representerar polisen och de har vägrat ta kraftigt avstånd ifrån knäböjandet.

Rättsväsendet i Sverige släpper pedofiler, våldtäktsmän, rasister, mördare kontinuerligt pga ”politisk korrekthet.”  Sveriges regim/regering inväntar "USA effekten" vilket har tagit längre tid än vad de förväntat att det skulle kicka igång. Ett 10-årigt lallande med icke verklighets relaterad propaganda har lett till noll kontroll, rök ridåer och tomma ord. Det bli rätt uppenbart innan detta år är slut.

Den terror som idag sker i Sverige och många andra länder, är uppenbart rasism och hat. Det kommer inte från vita mot svarta, utan den kommer från svarta mot vita. Våldtäkter, förnedring brott, brott mot unga och äldre, massa bedrägerier, mord, skottlossningar, sexuella brott i överlag m.m.

Lallar Polisen med BLM, så stöttar de även öppet hat, rasism, våld mot deras kollegor runt om i världen. Lallar Polisen med BLM så har vi ett seriöst problem relaterat till en stor rasistisk rörelse som är uppbackat av media, polis
och regering. Ta inte detta lätt det kommer eskalera, rasism kommer bli otroligt normaliserat. Riktig rasism mot vita, är inte medias och domstolarnas uppfattning av rasism.
SÄPO har varnat för vit makt hela tiden.
De kunde inte ana att det är invandrare och marxister som alltid är det största hotet mot samhället?

H&M skänker 5 miljoner till BLM! SVT och MSM fortsätter att hylla BLM aktivism i Sverige, fast det finns noll koppling till det svenska samhället. Vänstern har skyddat sina nya väljare sedan 2015, så det är allt annat än konstigt att man nu handgripligen stoppar rättvisan. Det är lite Elin Ersson över det hela. Man utgår och chansar ifrån att alla är oskyldiga/utsatta för svensk rasism, istället för att låta regelverket ha sin gilla gång.

Detta är de typiska uppmärksamhetssökande fåren som följer godhetstrender slaviskt. Samma människor som verkade i Refugees welcome, # meetoo, feminister som sedan blev miljöaktivister och nu Black Power förespråkare. När ilskan börjar flagna på deras godhetsknarkande inlägg på sociala medier, söker de sig vidare till nästa trend. Det komiska med de här människorna är att när de någon gång i framtiden råkar ut för kriminalitet i det riktiga livetutanför drömvärlden de lever i, är det de som blir mest kränkta och hysteriska när polisen de tillkallar, inte kommer. Polisen har inte tid att komma just då, för att de är på andra sidan stan och diskuterar ett annat brottsingripande med andra förvirrade SJW:s.

Det har aldrig varit tydligare att vi och BLM aktivister ser helt olika lag och ordning. BLM.aktivisterna har flera krav!
Krav nr 3 sägs att narkotikahandel (all utan undantag) och prostitution ska göras lagligt, samt att kompensation ska betalas ut till svarta som dömts för sådana brott!

Krav nr 5 sägs att svarta lokalsamhällen ska ges självbestämmande över lokala polis- och skolmyndigheter. Anställa och avskeda personal, ge dem disciplinära påföljder samt styra över budget och policyfrågor!

Det är inte helt osannolikt att dessa individer inte förstår att Sverige är ett eget land! De tror nog att Sverige är en stat i USA! Kraven från BLM försöker få oss att tro, att de bara vill hindra att svarta dödas pga deras hudfärg, vilket är en mycket grov lögn! Men nog kan de lura svensk vänster utan minsta koll.
Det framgår med all tydlighet att svarta ska enbart ha långa rader av rättigheter och vita motsvarande enbart skyldigheter. Ett återkommande tema är att allt polisarbete med svarta misstänkta är "rasism." Att hindra polisens arbete är helt självklart för dem. Det flagranta är, att polisledning, PK-media, SVT och hela svenska myndighets-vänstern knäböjer för dem! Där precis allt ligger i "rätt" eller fel "hudfärg!"1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera